Economia

gastronomia

Sopars a quatre mans al Divinum, a Girona

El restaurant Divinum, de Girona, organitza per al proper mes d’abril tres sopars a quatre mans en què el xef Jordi Rollan cuinarà amb tres dels actuals millors xefs gironins: Xavier Sagristà (Castell de Peralada), Albert Sastregener (Bo.Tic) i Víctor Torres (Les Magnòlies), tots ells amb una estrella Michelin. Cada sopar constarà de dos entrants, quatre plats principals i dues postres (seran sorpresa i no es revelaran fins al dia en qüestió) amb maridatge de vins (75 euros/persona tot inclòs). Les reserves ja estan obertes al web del Divinum



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

COMERÇ

Els comerços de Tarragona estan molt poc digitalitzats

TARRAGONA
habitatge

La compravenda d’habitatge cau un 11% al juny

barcelona
economia

Creixen un 55% els autoconsums col·lectius connectats a Endesa

girona
GIRONA

La compravenda d’habitatges a la demarcació cau un 13,3% el mes de juny

GIRONA
economia

Raimat inicia la verema amb molt bones perspectives gràcies a les temperatures del maig i juny

Raimat
energia

Baixa la producció anual d’energia elèctrica provinent de les renovables

barcelona
economia

Codorniu paga més pel raïm per compensar la sequera

Sant Sadurní d’Anoia
Celestí Ventura
President del Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona (Cateb)

“Cal mobilitzar el petit inversor per finançar l’habitatge social”

Barcelona

Galderma, la suïssa captivada per Barcelona

Barcelona