Economia

gastronomia

Sopars a quatre mans al Divinum, a Girona

El restaurant Divinum, de Girona, organitza per al proper mes d’abril tres sopars a quatre mans en què el xef Jordi Rollan cuinarà amb tres dels actuals millors xefs gironins: Xavier Sagristà (Castell de Peralada), Albert Sastregener (Bo.Tic) i Víctor Torres (Les Magnòlies), tots ells amb una estrella Michelin. Cada sopar constarà de dos entrants, quatre plats principals i dues postres (seran sorpresa i no es revelaran fins al dia en qüestió) amb maridatge de vins (75 euros/persona tot inclòs). Les reserves ja estan obertes al web del Divinum



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

turisme

Casa Batlló rep 1,5 milions de visitants el 2023 i supera els 50 milions de facturació

barcelona
política

Catalunya lidera la captació de fons Next Generation a l’Estat

barcelona

Granollers activa un pla per promoure el comerç urbà

Granollers

Eurecat i GironaHub impulsen la generació de start-ups tecnològiques

GIRONA

La pedregada afecta més de 1.400 hectàrees de fruita dolça del Segrià

Lleida

El Govern destina 4,7 milions en ajuts per a noves inversions industrials

girona
ECONOMIA

La funeraria supramunicipal FuneCamp preveu un estalvi del 30%

Reus
economia

Eacom instal·larà un centre logístic a Tortosa i preveu crear un centenar de llocs de treball

Tortosa
estats units

Boeing accepta declarar-se culpable de frau en el cas dels 737 Max

barcelona