La Setmana de Cuina Vallès incorpora dos restaurants més en la quarta edició

La quarta edició de la Setmana de Cuina Vallès, que es desenvoluparà des de dilluns fins al dissabte dia 24, tindrà la participació de dos restaurants més, que han elevat a dotze el nombre d'establiments que formen part del col·lectiu gastronòmic comarcal. En concret, són el restaurant Rístol, de Viladecavalls, i El Cel de les Oques, de Terrassa, que dimecres portaran a terme, en aquesta última ciutat, una de les tres sessions d'aula de cuina que hi ha previstes. Les altres seran dimarts a Castellar del Vallès, a càrrec del restaurant local Garbí i del Lossum, de Sant Quirze del Vallès; i dijous a Sabadell, amb les lliçons del restaurant Forrellat, del mateix municipi, i l'egarenc La Terrassa del Museu. Totes tres aules seran de les 17 a les 20 hores i d'inscripció gratuïta, prèvia trucada al telèfon 937273534.

El primer dels actes de la Setmana de Cuina Vallès, coorganitzada pel Consorci de Turisme del Vallès Occidental, serà un reconeixement als tres col·lectius que s'encarreguen específicament de promocionar els productes de la terra: Cuina Vallès, l'Associació de Mestres Productors Agroalimentaris i la Fundació Miquel Agustí. El marc serà un esmorzar de forquilla, dilluns a les deu del matí, a la Masia Can Barra de Sant Quirze. L'últim esdeveniment serà el tradicional esmorzar popular amb mongetes del ganxet: dissabte, des de les 10.30 h, a la plaça del Mercat de Sabadell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.