Els treballadors de l'empresa Aluflex de Cubelles inicien una vaga indefinida

Els quinze treballadors de l'empresa d'instal·lacions d'alumini Aluflex, a Cubelles, van començar ahir una vaga indefinida després que l'empresa hagi incomplert el primer termini de pagament de les mensualitats pendents.

Segons ha informat el sindicat CCOO, l'empresa es va comprometre a mitjan abril amb els representants de la plantilla a pagar les sis mensualitats que deuen a la plantilla. Els treballadors es van concentrar a les instal·lacions de la fàbrica ahir i asseguren que mantindran la vaga fins que l'empresa els pagui les nòmines pendents.

El 20 d'abril passat, els treballadors van convocar una vaga que finalment va ser desconvocada perquè l'empresa i treballadors van arribar a un acord, que consistia en el pagament de les nòmines pendents. Llavors, Àlex Castilla, delegat de CCOO a l'empresa, va explicar que Aluflex culpava els bancs de la situació, perquè no concedien crèdits. Castilla va explicar que la situació econòmica de l'empresa es va complicar durant el 2008, i a l'estiu del 2009 va empitjorar. Els representants de la plantilla han presentat darrerament denúncies contra l'empresa a la Inspecció de Treball.

Fa dos anys, Aluflex tenia trenta treballadors, si bé actualment la plantilla està formada per una quinzena de persones. La seu de l'empresa d'instal·lacions d'alumini està situada a la C-246, a l'altura de Cubelles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.