Economia

S’inicia la temporada de la trumfa de la vall de Camprodon

Onze restaurants de la zona ofereixen plats elaborats amb aquest tubercle

L’associació Cuines de la Vall de Camprodon ha començat la tretzena edició de la Temporada Gastronòmica de la Trumfa, amb una àmplia proposta de plats i menús temàtics on aquest tubercle és el protagonista. Aquesta campanya s’acabarà al 29 de setembre i hi participen onze restaurants de la vall i sis establiments més dels col·lectius dels Fogons de la Vall de Ribes i de l’Associació d’Hostaleria del Ripollès.

La trumfa conreada a la vall de Camprodon té unes característiques organolèptiques especials perquè creix lentament i acumula nutrients i qualitats específiques pel fet d’estar més temps soterrada. L’alçada, la terra i el clima contribueixen a fer una patata nova de textura forta i sabor profund.

La Cooperativa Ramadera de Molló desenvolupa un projecte de promoció d’aquesta patata compaginat amb un cultiu respectuós amb la terra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ECONOMIA

Mollerussa bonifica 58 propietaris de pisos cedits per a lloguer social

Mollerussa
Economia

El BBVA participa a la Barcelona KDD, la principal conferència internacional de científics de dades

Barcelona

Una vintena de restaurants participaran a l’Enfiga’t durant aquest setembre

FIGUERES
economia

La collita de sal del delta de l’Ebre es preveu “molt bona”

La Ràpita
ECONOMIA

Barcelona va superar l’ 1,9 milions de creueristes entre gener i juliol

Barcelona

Set petits productors d’ous ecològics creen la cooperativa La Dotzena

GIRONA

Creixen les iniciatives per fer escalar l’economia als Pallars

Barcelona
Daniel Altimiras
President del centre tecnològic Eurecat

“La pime té encara molt recorregut a fer en R+D+I”

Barcelona

Arquia tindrà aviat la seva versió en banca digital

Barcelona