Economia

La liquidació del pressupost de 2009 fa entendre que Bellreguard és dels menys endeutats de la Safor

L'Ajuntament de Bellreguard va donar compte al passat plenari de juny l'aprovació de la liquidació dels pressupostos de 2009. Una liquidació, que malgrat la complicada situació econòmica, s'ha saldat positivament amb un superàvit de 1.165,38 euros.

Els números encara son més positius si es comparen amb el deute municipal xifrat en 290 mil euros, el que suposa poc més de 61€ per habitant. Per tant, junt amb la resta dels 32 municipis de la comarca de la Safor, Bellreguard és en un dels pobles menys endeutats, segons dades del Ministeri d'Economia i Hisenda.

Comparada la xifra amb altres localitats amb similar o superior població, trobem que el deute en aquestes ascendeix a 2.341 i 2.996 milions d'euros. Parlem, doncs, d'unes poblacions on el deute se situa al al voltant dels 500€ d'endeutament per habitant.

Al País Valencià, el deute viu existent és d'1.660.984€. La xifra que aporta en qualitat de deute el total dels ajuntaments del territori estatal supera els 28 milions d'euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.