Economia

Vint-i-set persones participen a Alaquàs del taller «Aprendre a cuidar»

Aquesta setmana han estat signats els contractes amb els 27 alumnes que participen dins la segona fase del taller d'ocupació «Aprendre a cuidar» organitzat per la municipalitat d'aquesta ciutat de l'Horta i que es desenvolupa al Centre Municipal de Formació Francesc Ferrer Martí.

L'esmentat contracte signat, permetrà l'alumnat realitzar les pràctiques formatives als serveis per a la dependència de l'Ajuntament, a més de millorar i reforçar els serveis d'atenció a la dependència.

Els participants gaudeixen d'un contracte en formació per una durada de sis mesos. En el decurs d'aquesta temps de durada, s'impartiran tres especialitats perquè els participants puguen conèixer el que fa referència a l'atenció geriàtrica, a la salut mental i a la discapacitat en general.

Es tracta aquest, d'un programa d'ocupació i formació que permet ampliar les possibilitats de les persones que cerquen treball per a majors de 25 anys, que d'aquesta manera afavoreix la seua inserció laboral.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia