Economia

Bellreguard oferta 22 llocs de treball per als propers mesos

L'Ajuntament de Bellreguard, gràcies als programes d'ocupació gestionats a través de l'Agència de Desenvolupament Local, ha creat 22 llocs de treballs nous per als propers mesos.

En primer lloc, han sigut 11 persones les que s'han incorporat a través dels programes de l'Emcorp i de l'Inem. Aquestes han segut seleccionades pel Servef i pels sindicats, els que han valorat tota una sèrie de criteris, com el nivell de la renda, el nombre de fills, la antiguitat i d'altres variables. El resultat es reflecteix al llistat definitiu.

Amb l'Emporc s'han incorporat 5 persones, les que realitzaran les tasques de rehabilitació i manteniment dels espais urbans del municipi. Pel que fa a l'Inem, son 6 persones encarregades de mantenir netes les sèquies, cunetes i camins. A més a més, s'han contractat dos treballadors municipals de la borsa de treball.

Durant els mesos d'estiu també s'han incorporat dos estudiants més del Pla de Garantia, que consisteix en unes pràctiques remunerades, facilitades per l'Ajuntament, al taller de formació per a la contractació en l'especialitat de jardineria.

Per altra banda, el programa de Salari Jove ha permès contractar dues persones, una encarregada de les tasques de serveis socials, com ara activitats per a la gent gran i els diferents col·lectius; i una altra contractada com a monitor esportiu.

Per últim, a través de “la Dipu et Beca”, han sigut 5 becaris els que s'incorporen a distints departaments de l'Ajuntament en els mesos d'estiu. Les àrees on desenvoluparan les tasques son: turisme, informàtica i econòmiques, a les quals s'ha assignat un becari per cadascuna d'elles, i dos beques més per a forestals, que s'encarregaran del projecte europeu mediambiental.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

Les comarques gironines han rebut un milió de turistes estrangers fins el mes de juny

girona
Economia

Catalunya rep 9,1 milions de turistes estrangers en el primer semestre de 2024

Barcelona
economia

L’atur trenca la tendència i creix lleugerament al juliol

barcelona

Girona trenca rècords d’ocupació fregant per primer cop els 391.500 afiliats

GIRONA
REGNE UNIT

El Banc d’Anglaterra abaixa els tipus per primer cop en 4 anys, al 5%

BARCELONA
ECONOMIA

El Govern destina 2,1 milions a 137 projectes d’Economia Blava en municipis pesquers

Barcelona
viticultura

El vi i el cava a Catalunya generen 3.200 milions de negoci, el doble que el 2016

Barcelona
gastronomia

Pla per promoure els olis d’oliva verge extra

Barcelona
Economia

El sector turístic inicia l’agost amb bones expectatives

Barcelona