Més de 180 acreditats amb Gamba de Palamós
La marca de garantia suma cinc restaurants i arriba ja a la quarantena
La marca de garantia Gamba de Palamós no para de créixer i arriba a les 184 empreses i establiments, comptant els darrers cinc nous restaurants que han rebut l’acreditació. Les darreres incorporacions són: Celler de la Planassa, El Nou Baretu, La Fàbrica del Gel, La Palmera i Sant Grillat, tots cinc palamosins. Entre els establiments que ja són certificats es destaquen: el restaurant Celler de Can Roca, de Girona; el Casamar, de Llafranc; Can Jubany, a Calldetenes; el restaurant Bo.TiC, de Corçà, i el restaurant Eth Bistro, de Vielha –en aquest darrer cas, el primer establiment que obté aquest certificat de la província de Lleida.
La comissió reguladora de la marca Gamba de Palamós té previst a curt termini impulsar una enquesta de satisfacció que permeti conèixer l’opinió dels consumidors del producte gamba amb l’objectiu de continuar millorant en la cura del producte i la qualitat de la marca.
En aquest sentit, s’ha dissenyat un fullet que es podrà descarregar al mòbil mitjançant un QR que es distribuirà als 38 restaurants certificats, els clients dels quals podran respondre a aquesta enquesta que permetrà saber el grau de coneixement que tenen aquestes persones de la Gamba de Palamós, aportant una informació que esdevé bàsica per continuar cercant l’excel·lència en la presentació, distribució i consum de la gamba. Entre tots els participants que responguin a aquesta enquesta se sortejarà una sortida de pescaturisme per a dues persones, per conèixer i tenir l’experiència de la pesca de la Gamba de Palamós.