Economia

ECONOMIA

Tortosa ven una targeta turística

Permetrà l'accés a l'exposició de la catedral, els jardins del Príncep i el centre del Renaixement per només 5 euros

L'Ajuntament de Tortosa aposta pel turisme cultural i a partir del 14 d'agost posarà a la venda Tortosa Card, una targeta turística que permetrà la visita de l'exposició permanent de la catedral, els jardins del Príncep i el centre d'interpretació del Renaixement. El preu de la targeta, que serà personal i intransferible i tindrà validesa durant tres dies, serà de 5 euros i oferirà descomptes en tot un seguit de serveis, entre els quals hi ha 26 restaurants de la ciutat que faran una rebaixa d'un 5% al titular de la targeta. També s'obtindrà un descompte del 5% en els viatges del llagut turístic i una rebaixa en el bus turístic i altres serveis adreçats als turistes. “L'objectiu és oferir un paquet ampli als visitants i allargar la seua estada a la ciutat”, va explicar el regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Tortosa, Ricard Forés.

La targeta turística es podrà adquirir a les oficines de turisme de Tortosa, als espais que es poden visitar i també als hotels del municipi. De moment, però, els establiments hotelers no oferiran cap descompte als turistes. “És una targeta concebuda per quan el visitant ja és a Tortosa”, va dir Forés. Sí que s'incorporaran a Tortosa Card, en un futur pròxim, la visita al Centre d'Acollida Turística (CAT) i al centre d'interpretació de la Setmana Santa.

Pel que fa als ingressos que generarà Tortosa Card es destinaran a l'edició de la mateixa targeta i d'una guia amb els serveis turístics que ofereix. També es farà promoció dels actius turístics de Tortosa amb els beneficis que s'obtinguen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
economia

Creix el lloguer de piscines particulars per hores a Catalunya

Mataró
economia

Denuncien que han d’atendre 11 persones que treballaven a més de 40 graus

Cambrils
SERVEIS

Personal de neteja i administratius, els més buscats als Serveis Locals d’Ocupació de Barcelona

Barcelona
empreses

Un tribunal dels EUA dictamina que Google viola les lleis antimonopoli

barcelona
economia

El Nikkei registra la pujada més gran des del 2008 l’endemà de la caiguda

barcelona
COMERÇ

Els comerços de Tarragona estan molt poc digitalitzats

TARRAGONA
habitatge

La compravenda d’habitatge cau un 11% al juny

barcelona
economia

Creixen un 55% els autoconsums col·lectius connectats a Endesa

girona
GIRONA

La compravenda d’habitatges a la demarcació cau un 13,3% el mes de juny

GIRONA