La Barcelona Wine Week ajorna dos mesos la seva segona edició i coincidirà amb Alimentaria i Hostelco
L’esdeveniment se celebrarà del 4 al 6 d’abril amb l’esperança que el context pandèmic sigui “més idoni”
La segona edició del saló Barcelona Wine Week, previst inicialment del 7 al 9 de febrer, se celebrarà dos mesos més tard “per la incertesa i les restriccions de mobilitat generades en l’actual context” fruit de la pandèmia.
Així, la cita aterrarà a Fira Montjuïc entre el 4 i el 6 d’abril, coincidint de forma “excepcional” amb les dates de celebració de dues grans cites del sector, Alimentaria i Hostelco (al recinte de Fira Gran Via), ambdues també posposades anteriorment per la crisi sanitària.
La decisió de l’ajornament està avalada per la comissió organitzadora, on participa el Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació i la Confederació Espanyola de Consells Reguladors Vitivinícoles (CECRV), entre altres.
Les noves dates busquen que es pugui celebrar l’esdeveniment en un context “més i doni” i que “permeti preservar la seva proposta de valor, garantir el màxim retor a les empreses participants i regular la projecció de futur del saló”, exposa l’organització.