Economia

Economia

Menús de fa 40 anys a preus de 1982

El Grup Cal Blay celebra el 40è aniversari amb un cicle de fins a 40 activitats gastronòmiques repartides el 2022

El primer restaurant de la família farà sopars sorpresa a 40 euros i amb un aforament limitat de 40 comensals

El Grup Cal Blay, referent de la gastronomia catalana i els esdeveniments, celebra aquest 2022 el seu 40è aniversari. I ho fa organitzant un total de 40 experiències gastronòmiques al llarg de tot l’any, entre les quals destaca la reobertura de Cal Blay 1982, el primer restaurant de la família, per celebrar Sopars clandestins, a 40 euros, amb menú sorpresa i un aforament màxim de 40 persones; o els Sopars de la pesseta, amb plats i preus de fa 40 anys. Aquesta última activitat tindrà lloc del 28 de febrer al 5 de març al restaurant Cal Blay Vinticinc. El xef Fèlix Aranda ha recuperat les antigues receptes de 1982 per elaborar un menú que se servirà a 2,50 euros per persona, sota reserva prèvia. L’objectiu és que els clients que els han fet confiança al llarg d’aquestes quatre dècades puguin reviure els plats que els van enganxar a la cuina de Cal Blay.

El gerent de Cal Blay, Santi Carda, destaca la voluntat de la família de compartir amb els clients petits viatges en el temps al llarg de tot l’any. Per això, el grup ha decidit reobrir el primer restaurant que van tenir, al carrer Josep Rovira de Sant Sadurní, i recuperar antigues receptes.

L’agenda, però, està plena de moltes altres activitats per arribar a tothom: calçotades en cellers, maridatges, cursos de cuina, festivals musicals i celebracions especials de les festes populars de carnaval, Sant Jordi o la revetlla de Sant Joan.

Precisament, a partir d’aquest 2022, el Grup Cal Blay ha creat la marca Cal Blay Food Lovers per promoure més informalment l’oferta gastronòmica vinculada a esdeveniments musicals i festes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia