Economia

Nestlé augmenta un 6,4% el volum de negoci

El grup confirma un creixement d'entre el 5% i el 6% per a l'exercici 2007, tot i l'elevat cost de les matèries primeres

La multinacional de l'alimentació Nestlé ha anunciat que el seu volum de negoci ha augmentat un 6,4% en el primer trimestre de l'any, fins a situar-se en els 14.820 milions d'euros. Aquest resultat permet al grup alimentari confirmar el seu objectiu d'aconseguir “entre el 5% i el 6% de creixement orgànic” per a l'exercici 2007. Segons ha informat la companyia mitjançant un comunicat, assolir aquestes xifres a finals d'any serà possible, tot i que els costos de les matèries primeres es mantenen alts.

El president de Nestlé, Peter Brabek, ha volgut destacar “l'excel·lent” comportament de la divisió d'aliments i begudes, que ha registrat un creixement del 7,1%. Dins d'aquest segment, Nestlé Nutrition ha assolit una facturació de 994 milions d'euros, després de créixer un 10%, sense tenir en compte les contribucions de les companyies que ha comprat recentment com Novartis Medical Nutrition i Gerber. El negoci de l'aigua, Nestlé Waters, ha crescut un 10%, sobretot gràcies al mercat nord-americà.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.