Economia

ABN Amro es compromet a estudiar l'oferta de compra del consorci format pel Santander, RBS i Fortis

ABN Amro s'ha compromès a estudiar l'oferta realitzada pel consorci format pel Santander, Royal Bank of Scotland (RBS) i Fortis per comprar el banc holandès per 72.000 milions d'euros. Aquesta quantitat supera en un 13% l'oferta llançada de Barclays per ABN Amro quaranta-vuit hores abans.

Mitjançant un comunicat, ABN Amro ha anticipat que proporcionarà “immediatament” al consorci la mateixa informació que abans havia facilitat a Barclays, tot i que sempre respectarà, segons va detallar, els acords de confidencialitat firmats amb l'entitat britànica. A més, el grup informa que, malgrat el grup format pel Santander, RBS i Fortis ha proporcionat “pocs detalls addicionals” sobre la seva oferta, el banc holandès seguirà el seu compromís d'estudiar l'oferta i determinar quina és la millor per als seus accionistes.

Per la seva part, Bank of America ha anunciat que espera que ABN Amro respecti el seu acord de venda de LaSalle.

ABN Amro és el segon banc més gran d'Holana per valor a borsa i celebrarà aquest any la seva tradicional junta d'accionistes a L'Haia amb una revalorització de 25.000 milions d'euros, respecte a la cita anual de l'any passat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.