Economia

L'IESE i Esade demanen ajudes públiques

Després de descobrir l'Àsia, el repte per a les dues escoles de negoci és l'Àfrica

Els directors generals de les escoles de negoci IESE i Esade, Jordi Canals i Carlos Losada, respectivament, consideren necessari el “suport” de les administracions públiques  per poder continuar competint “en la primera línia mundial” dels centres de formació de directius.

Canals i Losada, que van participar ahir a la nit en una taula rodona organitzada per la Societat Catalana d'Economia, van destacar que les escoles de negoci europees gaudeixen de suport públic, mentre que les seves homòlogues nord-americanes es nodreixen bàsicament de donacions i aportacions de les empreses. En el cas de l'IESE i Esade, les dues escoles s'autofinancien amb recursos privats.

Els dos directius van remarcar el paper dels dos centres, amb seu a Barcelona, en l'impuls a la internacionalització de les empreses catalanes i van assenyalar que l'actual repte s'ubica a l'Àfrica, després de conquerir Àsia a finals dels anys noranta.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.