Economia

Gas Natural augmenta els beneficis un 10%

Els ingressos de la companyia catalana cauen un 11,8% per les suaus temperatures de l'hivern

Gas Natural ha aconseguit un benefici net de 304,7 milions d'euros en els tres primers mesos d'aquest any, xifra que suposa un augment del 10,1% respecte a l'aconseguit en el mateix període de l'any anterior. El grup català s'ha mostrat satisfet amb aquests resultats perquè manté el creixement de dos dígits, malgrat l'absència de resultats extraordinaris. L'any 2006, l'empresa va comptar amb uns ingressos no recurrents de 98,8 milions d'euros.

Segons ha informat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), els ingressos de la companyia han baixat un 11,8% en el primer trimestre, fins a situar-se en els 2.741,6 milions d'euros, davant els 3.107,1 milions assolits entre gener i març de l'any anterior. Aquest descens s'explica, segons la gasista, pel context de preus més baixos i uns nivells d'activitat inferiors per les suaus temperatures de l'hivern, que han afectat la demanda energètica del sud d'Europa.

El benefici brut d'explotació ha augmentat un 23,9% i ha arribat als 629,1 milions, mentre que el benefici d'explotació s'ha situat en els 480 milions d'euros, amb un increment del 34,2% respecte el primer trimestre del 2006.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.