Economia

El termini mitjà per vendre un pis de segona mà creix un 40% en dos anys i ja és de quatre mesos

El termini mitjà per vendre un habitatge de segona mà al mercat espanyol s'ha incrementat gairebé un 40% en els últims dos anys, i ha passat de 86 dies l'any 2005 a 120 dies (quatre mesos) el 2007, segons dades facilitades avui per Don Piso.

Això suposa que el període de compravenda dels habitatges de segona mà s'ha eixamplat més d'un mes des del 2005. Don Piso atribueix l'allargament dels terminis de venda al procés de "normalització" que està passant el sector immobiliari.

En aquest sentit, la companyia assegura que en cap cas es pot parlar d'una possible crisi, sinó d'un "aterratge suau" dels preus i d'un "ajustament tècnic" marcat per la mateixa reducció de la demanda.

Don Piso subratlla que les contínues pujades dels tipus d'interès, i també la incertesa generada al voltant de l'evolució que tindran, han provocat una retracció de la demanda i una dilatació dels temps de venda.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.