Economia

Telefónica avança el seu compromís de duplicar el dividend i abonarà un euro el 2008

L'operadora realitzarà l'anunci oficial d'aquest compromís en la VI Conferència d'Inversors, que se celebra avui a Londres

Telefónica ha avançat el compromís anunciat el maig del 2006 de duplicar el dividend per a l'any 2009 i abonarà als seus accionistes un euro per títol amb càrrec als resultats del 2008, ha anunciat avui la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).
L'operador ha explicat que el pagament d'aquest dividend s'efectuarà en dos trams, un en el segon semestre del 2008 i un altre en el primer semestre del 2009.

La companyia ha anunciat el compromís de duplicar el dividend i el benefici per acció el 2009 respecte a les xifres del 2005, de 0,91 euros i 0,5 euros per acció, respectivament, durant la V Conferència amb Inversors, celebrada a València el maig del 2006.

En aquell moment, Alierta va assegurar que Telefónica és "la millor opció del sector teleco" per als accionistes, pel "perfil únic" del grup pel que fa a la diversitat de negocis i mercats, la seva posició de "lideratge en tots els països" en què opera, la seva "pragmàtica i integrada gestió" i l'"alta qualitat" del seu capital humà.

Telefónica realitzarà l'anunci oficial d'aquest compromís durant la VI Conferència d'Inversors, que se celebra avui a Londres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.