Economia

Esade fitxa Josep Piqué perquè s'incorpori com a docent

L'escola de negocis Esade té des d'aquest mes d'octubre l'expresident del Partit Popular a Catalunya Josep Piqué com a nou col·laborador acadèmic, segons ha informat aquest centre educatiu.

L'Exministre d'Indústria (1996), d'Afers Estrangers (2000), i de Ciència i Tecnologia (2002), col·laborarà amb el departament d'Economia en programes de formació de directius.

Piqué formarà part del consell assessor d'un futur projecte sobre la col·laboració entre administració pública i empresa privada de l'Institut de Gestió Pública de Esade, al qual aportarà la seva dilatada experiència professional tant en empreses com en l'administració.

Conferència dilluns que ve
La primera activitat acadèmica de Piqué a Esade serà una conferència en el campus de Barcelona per als participants del denominat Senior Exceutive Program (SET) d'ESADE sobre els reptes de l'economia i la geopolítica, que tindrà lloc dilluns dia 29 d'octubre.
Doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials i llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, Josep Piqué i Camps té un dilatat recorregut professional que combina l'experiència de la gestió pública i privada, amb la docent a la Facultat d'Economia de la Universitat de Barcelona. Piqué ha estat president d'Ercros i posteriorment va compaginar la cartera d'Indústria amb la de portaveu del Govern en l'època de José María Aznar.

Recentment Josep Piqué ha entrat com a vocal a la junta del Cercle d'Economia, institució que havia presidit abans d'entrar en política.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.