Economia

UBS anuncia pèrdues de 481 milions i 1.500 acomiadaments

Malgrat tot, l'entitat financera preveu tancar l'any amb un bon nivell de benefici i una forta posició de capital

UBS (Unió de Bancs Suïsos) ha registrat unes pèrdues d'entre 360,8 milions i 481,1 milions d'euros en el tercer trimestre de l'any, segons ha informat el banc suís en un comunicat. Són les primeres pèrdues en nou anys.
Arran d'aquesta situació, el gestor de fons més important del món ha anunciat una reducció de 1.500 llocs de treball fins a final d'any, així com una reorganització de l'equip directiu.

Malgrat tot, l'entitat financera preveu aconseguir un beneficis abans d'impostos d'uns 6.012 milions d'euros en els nou primers mesos del 2007 i tancar l'any amb un bon nivell de benefici i una forta posició de capital.

El banc europeu, que ha resultat un dels grans perjudicats per la crisi financera derivada de l'enfonsament del sector 'subprime' nord-americà, ha comunicat que publicarà els seus resultats definitius el 30 d'octubre i que aquests es veuran seriosament afectats per les turbulències del mercat generades per la crisi de les hipoteques d'alt risc.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.