Economia

La Generalitat avalarà crèdits per a joves emprenedors per 1,2 milions d'€

La Generalitat ha anunciat que avalarà crèdits per un import global d'1,2 milions d'euros als joves que creïn la seva pròpia empresa.

Segons un comunicat del govern català, aquestes ajudes permetran els joves d'entre 18 i 35 anys que hagin residit a Catalunya els últims dos anys obtenir crèdits amb unes condicions avantatjoses respecte a les existents al mercat.

El departament d'Economia i Finances aportarà 1,2 milions d'euros com provisió dels avals que la societat de garantia recíproca Avalis concedirà als emprenedors, import que representa un 3% del total de l'aval, mentre que els beneficiaris hauran d'aportar només un 1% addicional.

Aquests crèdits tenen com a objectiu que els joves emprenedors cobreixin les despeses derivades de la posada en marxa d'un projecte nou o, excepcionalment, l'ampliació d'un ja creat.

El paquet d'ajudes per a joves s'emmarca en el Programa de Crèdits d'Emancipació renovat el maig passat, programa amb el qual ja s'han concedit crèdits per un valor de 26,4 milions d'euros per facilitar l'accés a l'habitatge i la millora de formació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.