Economia

Castells prioritza les infraestructures, l'educació, el coneixement, l'anglès i la cultura emprenedora per situar Catalunya al món

CATALUNYA

El conseller d'Economia i Finances ha explicat aquest dilluns després de la reunió constitutiva del International Advisory Board (IAB) que els "grans temes" que ha d'afrontar Catalunya per situar-se en un context globalitzat són les infraestructures, l'educació, el coneixement, la cultura emprenedora, la presència de centres de decisió empresarial i l'anglès com a tercera llengua d'una societat que ha de perseguir ser trilingüe.

L'IAB és un consell assessor que compta amb experts de reconegut prestigi nacional i internacional en l'àmbit de l'economia i l'empresa i que té per objectius assessorar el Govern per situar l'economia catalana al món i participar, en col·laboració amb el sector privat, en projectes estratègics fora de Catalunya.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.