Inversió de 2,2 milions de Sarquella a Cornellà
La nova planta de l’empresa alimentària la va inaugurar ahir el conseller d’Economia
Embotits Sarquella ha construït una nova planta per a la seva divisió de productes vegetals, Gourmet Natural Foods, al polígon de Pont-xetmar de Cornellà del Terri, que ha comportat una inversió de 2,2 milions d’euros. Ahir a la tarda se’n va fer la inauguració, presidida pel conseller d’Economia i Hisenda.
Les noves instal·lacions ocupen 1.700 metres quadrats, repartits en un obrador i un gran magatzem, i permetran un creixement de l’empresa, que ja tenia una planta a Banyoles. La línia de productes vegetals es va obrir el 2018, pensant principalment en l’exportació, va indicar el conseller delegat, Rafel Sarquella, que va assenyalar que aposten per “la qualitat, l’experiència i la innovació continuada per oferir uns productes adaptats a les necessitats actuals”.
“Bona notícia”
El conseller Jaume Giró va qualificar de “molt bona notícia” el fet que “les empreses catalanes creixin, inverteixin i continuïn tenint confiança en el país” i va destacar el caire familiar de Sarquella (l’actual és la cinquena generació) i la qualitat dels seus productes.
Embotits Sarquella, nascuda fa més de 80 anys i amb una plantilla que supera els 40 treballadors, està especialitzada en la fabricació de productes carnis cuits i d’especialitats per a l’hostaleria. Les seves exportacions arriben a una vintena de països, entre els quals hi ha Dinamarca, Romania, Polònia i el Líban. L’any passat va facturar 13,5 milions d’euros.