Economia

La crisi de les infraestructures fa que més de la meitat dels economistes catalans valorin l'economia pitjor que fa un any

CATALUNYA

El deteriorament de les principals infraestructures ferroviàries i de comunicacions del país, amb les crisis obertes per la repercussió de la construcció del TGV en el servei de Rodalies, i els col·lapses de les principals artèries viàries del país, han condicionat les respostes de la tradicional enquesta que elabora el Col·legi d'Economistes als seus associats per polsar l'estat d'opinió sobre les perspectives de l'economia. Així, en l'enquesta feta entre el 12 de setembre i el 5 d'octubre, el 55,5% dels col·legiats afirmen que la situació econòmica actual és pitjor que fa un any. Un índex de pessimisme tant elevat no es donava des de la consulta del febrer del 2003, quan el 62% dels entrevistats observaven l'economia pitjor que l'any anterior.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.