Economia

L'aigua Vichy Catalán fa 125 anys

La investigació és la prioritat per al Grup Vichy Catalán, així ho ha indicat avui un dels socis de la firma, Joan Renart, en l'homenatge realitzat per la Federació de Cuiners i Rebosters d'Espanya (FACYRE) avui a Madrid pel seu 125è aniversari.

Renart ha explicat que aquesta aposta se centra en un conveni de col·laboració amb el Centre Superior d'Investigacions Científiques (CSIC), amb el qual s'han fet estudis en el qual ja s'ha comprovat que la ingesta d'aigua Vichy Catalán pot reduir el colesterol. A més, ha ressaltat que la qualitat és un altre dels punts forts de la investigació, ja que, per damunt de tot, Vichy Catalán és una aigua natural mineral que emergeix a 60 graus molt mineral i d'alta qualitat.

Anualment s'envasen més de 450 milions de litres d'aigua de les marques del grup, Vichy Catalán, Mondariz, Malavella i Font d'Or, entre d'altres, que es venen en 26 països. Renart ha admès que el Grup està obert a l'adquisició de noves marques i ha destacat que cada vegada la cultura de l'aigua s'estén més entre la població i que els seus beneficis saludables cada vegada es coneixen més.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.