Economia

Vueling opta per Sevilla com a tercera base d'operacions a l'Estat

L'aerolínia de baix cost ha descartat finalment les altres tres ciutats candidates al projecte: Màlaga, Alacant i València

Vueling ha escollit Sevilla per obrir la seva tercera base a l'Estat -que se sumarà a Barcelona-El Prat i Madrid-Barajas- després de descartar les tres ciutats candidates restants: Màlaga, Alacant i València. Vueling ha escollit Sevilla per, segons ha informat, la necessitat de connectar la ciutat amb vols directes a Europa, per potenciar el seu atractiu turístic i com a centre de negocis, la bona acollida que els sevillans han donat a l'aerolínia i les bones perspectives de futur.

Segons ha informat la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), cap a finals d'octubre, l'aerolínia instal·larà tres avions nous, Airbus A320, a l'aeroport de San Pablo, i obrirà noves rutes amb vols directes als principals aeroports d'Europa.

L'obertura d'aquesta nova base crearà aproximadament 100 llocs de treball directes, entre personal de terra i tripulacions que tindran la seva residència habitual a la ciutat andalusa. Les previsions de l'empresa són transportar un milió de passatgers i convertir-se en la primera aerolínia de Sevilla en dotze mesos.

Així doncs, Sevilla és la tercera base d'operacions de l'Estat i la quarta del grup després que recentment obrís la seva primera base fora d'Espanya, a l'aeroport de París - Charles De Gaulle. L'aerolínia compta amb 11 avions al Prat, 7 a Barajas i 3 al Charles de Gaulle.

Durant la nova temporada d'hivern, que comença el 28 d'octubre, Vueling vol continuar amb els seus projectes d'expansió per incrementar l'activitat de tota la seva xarxa en un 70% respecte a la mateixa temporada de l'any passat. En concret, el grup aeri espera augmentar un 53% la seva activitat a Madrid, un 26% a Barcelona i doblar l'activitat de París.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
COMERÇ

Els comerços de Tarragona estan molt poc digitalitzats

TARRAGONA
habitatge

La compravenda d’habitatge cau un 11% al juny

barcelona
economia

Creixen un 55% els autoconsums col·lectius connectats a Endesa

girona
GIRONA

La compravenda d’habitatges a la demarcació cau un 13,3% el mes de juny

GIRONA
economia

Raimat inicia la verema amb molt bones perspectives gràcies a les temperatures del maig i juny

Raimat
energia

Baixa la producció anual d’energia elèctrica provinent de les renovables

barcelona
economia

Codorniu paga més pel raïm per compensar la sequera

Sant Sadurní d’Anoia
Celestí Ventura
President del Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona (Cateb)

“Cal mobilitzar el petit inversor per finançar l’habitatge social”

Barcelona

Galderma, la suïssa captivada per Barcelona

Barcelona