Economia

Iberdrola Renovables cau un 2,8% en la seva primera jornada a la borsa

Mercats

Ahir va ser un mal dia per debutar a la borsa. En una jornada en què l'Íbex-35 va patir el retrocés més important dels últims tres mesos, Iberdrola Renovables no va poder esquivar aquesta tendència i va perdre un 2,8%, fins a quedar-se en 5,15 euros.
A les dotze del migdia va començar l'aventura de Renovables a la borsa espanyola i el seu primer canvi va ser a la baixa, en caure un 0,9% respecte als 5,3 euros amb què havia debutat, malgrat haver fet la col·locació a la banda més baixa del tram. Al llarg de la jornada Renovables mai va superar el preu de sortida i es va moure en un màxim de 5,29 euros i un mínim de 4,97.

La filial especialitzada en la generació d'energia de forma respectuosa amb el mediambient va col·locar un 20% del seu capital mitjançat una ampliació de capital de 4.477 milions d'euros.

Iberdrola Renovables disposa d'una cartera d'energia eòlica de més de 7.300 megawatts (MW) i una cartera de projectes amb 40.000 MW més, segons va explicar ahir el president de la companyia, Ignacio Sánchez Galán.

El primer executiu del grup es va congratular ahir del debut al mercat borsari i va destacar que 420 fons institucionals han participat del procés. Renovables és la desena sortida a la borsa que té lloc aquest any al mercat espanyol.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.