Economia

AGRICULTURA

Les cooperatives arrosseres no es fusionen

Els presidents de les dues cooperatives arrosseres del delta de l'Ebre exposaran demà diumenge als socis, en les assemblees generals respectives, els motius que els han portat a descartar la fusió de les dues entitats. Tot i que ni el president d'Arrossaires del Delta de l'Ebre, Jordi Casanova, ni el de la Cambra Arrossera del Montsià, Miquel Fàbregas, han explicat els motius que els han portat a desestimar la fusió després de més de dos anys d'estudis i treball en aquesta línia, sembla que el motiu principal ha estat la discrepància a l'hora d'establir una estratègia empresarial comuna.“Des del Departament d'Agricultura els van animar a fusionar-se, però la nostra aposta inicial era la unió comercial perquè aconseguissin tenir un parell de marques ben situades al mercat”, ha explicat el director dels serveis territorials d'Agricultura a les Terres de l'Ebre, Antoni Espanya. De fet, tot i que les cooperatives descarten la fusió estan obertes a tancar acords comercials.

Entre les dues entitats sumen 4.800 socis, 3.500 dels quals de la Cambra Arrossera del Montsià i 1.300 d'Arrossaires, i la seua producció d'arròs arriba als 80 milions de quilos, el 70% del total que es produeix als camps del delta de l'Ebre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.