Economia

Sis mútues de treball s'agrupen en una entitat

Assegurances

El secretari d'Estat de la Seguretat Social, Octavio Granados, ha presentat a Madrid la primera agrupació de mútues d'accidents de treball de l'Estat. Sota el nom de Corporación Mutua, l'entitat és el resultat de l'agrupació de Cesma, Ibermutuamur, Mac-Mutua de Accidentes de Canarias, MC Mutual, Mutualia i Solimat.
Corporación Mutua, que iniciarà la seva activitat l'1 de gener que ve, neix com a resposta a un entorn més exigent en el sector de les mutualitats, caracteritzat per la necessitat d'augmentar en volum, eficiència, qualitat i solvència.

La nova mútua d'accidents suposarà la posada en comú dels mitjans, els recursos i els centres assistencials, però mantenint la identitat i personalitat jurídica de cada una de les entitats.

D'aquesta forma constitueix el primer grup mutual del país per xarxes de serveis i el segon per quotes recaptades per cotitzacions socials, amb un 20,3% de quota de mercat. Corporación Mutua protegeix més de 3 milions de treballadors i té unes 360.000 empreses associades. La seva xarxa assistencial està integrada per 282 centres propis distribuïts per tot l'Estat. A més també disposa de nou hospitals repartits entre Barcelona (2), Bilbao (2), Múrcia, Sant Sebastià, Toledo, València i Vitòria.

Volum de primes
Els ingressos per primes de Corporación Mutua superen els 2.127 milions d'euros i el seu volum de provisions i reserves se situa per sobre dels 1.000 milions d'euros, cosa que permetrà contribuir a la millora del sistema de protecció social. El president de la nova Corporación Mutua serà Urtsa Errazti, que també és el màxim responsable de Mutualia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
economia

L’atur juvenil mundial marca la xifra més baixa dels darrers quinze anys

barcelona
economia

El Prat bat un nou rècord al juliol: més de 5 milions de passatgers

barcelona
economia

Es dispara el nombre de persones i empreses que no poden fer front als seus deutes

barcelona
VILOBÍ D’ONYAR

L’aeroport de Girona-Costa Brava supera el milió de passatgers

VILOBÍ D’ONYAR
economia

L’aeroport del Prat supera els cinc milions de passatgers al juliol i bat un nou rècord històric

El Prat de Llobregat
GIRONA

Joieria Quera obre la seva quarta botiga física a Sant Sebastià

GIRONA
L’ALTRA POTA DE LA MAJORIA

La clau d’una caixa d’obertura retardada

Barcelona
Informació especial

Impactar una marca en tres segons

Consultora de comunicació de Lleal Tulsà

L’Estat inverteix el 45% del que pressuposta

Barcelona