Economia

El director general de Caixa Catalunya dimiteix

Finances

El director general de Caixa Catalunya, Josep Maria Loza, plega. Així ho ha confirmat avui després de presentar els comptes anuals de Caixa Catalunya.
Segons ha explicat Loza, demà presentarà al consell d'administració la seva dimissió, i si es compleixen els terminis previstos, aquesta serà efectiva per al pròxim 29 de febrer.

El director general de Caixa Catalunya, de 59 anys, ha volgut insistir que es tracta d'una "opció personal", que s'avança perquè l'any es presenta "molt complicat" i millor fer-ho ara que a mig exercici.

Josep Maria Loza va deixar les aules de la Facultat d'Econòmiques de la Universitat de Barcelona l'any 1971 i des d'aleshores que treballa a Caixa Catalunya. De fet, aquell mateix any, i amb el títol sota el braç, Loza va trobar feina en una oficina de l'entitat catalana, i poc després va passar a la divisió d'auditoria i inspecció, la seva especialitat.

El salt definitiu el dóna el febrer del 1992, quan l'entitat referma la seva confiança en ell i el catapulta fins a la subdirecció general. Onze mesos després va ascendir a director general adjunt.

Va exercir com a número dos fins al novembre del 1998, moment en què substitueix Franscec Costabella en la direcció general, el màxim càrrec executiu de l'entitat.

En l'acte en què Loza ha fet l'anunci de la seva dimissió no hi era present el president de l'entitat d'estalvis, Narcís Serra, que ha al·legat que no era avui a Barcelona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.