Economia

Ryanair unirà Girona amb Palma, Torí, Eivissa i Leeds i ampliarà d'una a tres les freqüències a Madrid

La responsable de màrqueting i vendes per al sud d'Europa de Ryanair, Alessia Viviani, ha anunciat aquest dijous a Barcelona que l'aerolínia començarà a partir d'octubre a operar progressivament nous vols des de Girona. En concret, volarà a Leeds Bradford, Torí, Eivissa i Palma de Mallorca. A més, incrementarà les freqüències a Madrid. Si fins ara s'hi volava un cop al dia, a partir del 26 d'octubre hi haurà dos horaris més. Viviani ha assegurat que Ryanair "mai repercutirà" l'increment de preu del combustible al preu que paguen els passatgers.

Viviani ha aprofitat també per explicar que aquest dijous l'aerolínia celebra els 16 milions de passatgers a Girona i ha qualificat aquest aeroport com una de les tres bases més importants de la companyia, que està tenint creixements "rècord". L'aeroport de Vilobí és "el més rendible" per a la companyia, i per això, hi "continuarem" apostant. L'Estat espanyol en general, ha dit Viviani, "és un mercat molt important" per a la companyia.

Ryanair està incrementant freqüències en rutes que altres tanquen, com ara la ruta de Girona-Madrid que ha suspès Spanair, i manté ofertes de tarifes i preus baixos malgrat l'increment del preu del petroli.

El vol de Girona a Leeds Bradford té quatre sortides setmanals; el de Torí en té tres i començarà el 28 d'octubre; el d'Eivissa en té tres i començarà també el 28; i el de Palma de Mallorca en té quatre i començarà el 19 de desembre. S'esperen en el primer any 60.000 passatgers en el de Leeds; 40.000 en el de Torí; 40.000 en el d'Eivissa; 60.000 en el de Palma; i 300.000 passatgers amb l'augment de freqüències a Madrid.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.