Economia

El Prat tindrà des de demà quatre noves connexions diàries amb Nova York

L'aeroport de Barcelona tindrà a partir d'aquest diumenge quatre freqüències diàries amb la ciutat de Nova York, ja que Continental Airlines inicia la seva nova ruta diària a l'aeroport de Newark que se suma als vols que ja operen Delta Airlines, American Airlines i la pròpia Continental Airlines.

Segons ha informat avui Aena, la nova freqüència es posarà en servei demà diumenge a les 13:00 hores i estarà operativa fins al proper dia 5 d'octubre coincidint amb la finalització de la temporada d'estiu.

La companyia Continental Airlines ja opera una connexió diària a Nova York amb sortida a les 10:45 hores, amb una ocupació del 80% el 2007 i del 72% en els tres primers mesos d'aquest any.

La ciutat de Nova York és un dels destins intercontinentals amb més freqüències diàries des de l'Aeroport de Barcelona.

El Prat té a més una ruta diària a Filadèlfia operada per US Airways, una altra a Atlanta que fa Delta Airlines, dues sortides setmanals a Mont-real i Toronto, operades per Air Transat, i Aeromèxic, que té dues connexions setmanals amb Ciutat de Mèxic.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.