Economia

La policia s'emporta quinze caixes de documents d'una empresa relacionada amb Mútua Universal per ordre d'Anticorrupció

CATALUNYA

Agents del Cos Nacional de Policia (CNP) s'han emportat a les dues del migdia d'aquest dimarts una quinzena de caixes de documents després de registrar durant tot el matí la seu d'empreses vinculades amb la Mútua Universal, amb seu al carrer Aragó de Barcelona.

El CNP actua per ordre de la Fiscalia Anticorrupció, que ha interposat una querella contra cinc directius de l'entitat per haver desviat, presumptament, fins a 12 milions d'euros de les quotes de la Seguretat Social que percep per a fins diferents dels que l'activitat mutualista pot dur a terme legalment. Fa uns mesos, els agents ja havien registrat la seu de la mateixa entitat mutual des que es va presentar la querella davant el Jutjat d'Instrucció número 21 de Barcelona.

La investigació està sota secret de sumari. Mútua Universal és la tercera entitat d'accidents de treball de l'estat espanyol i la segona de Catalunya, i dóna assistència a 142.000 empreses i a 1,4 milions de treballadors.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.