Economia

Jornada a Blanes sobre el turisme i la sostenibilitat

Hi han pres part tècnics, professionals i càrrecs públics vinculats amb el sector

Tècnics, professionals i càrrecs públics vinculats amb el turisme han participat aquest matí a la jornada sobre “el turisme de proximitat a Catalunya des de la sostenibilitat” que ha tingut lloc a la Casa Saladrigas de Blanes, organitzada per la Cadena Ser Girona. La trobada ha constat de diverses taules rodones. En la primera (Turisme i Sostenibilitat Ambiental i Econòmica) hi han participat el vicepresident del Patronat de Turisme de Girona-Costa Brava i alcalde de Lloret, Jaume Dulsat; la presidenta de l’Associació d’Hostaleria de Blanes, Anna Portas; i la doctora en Geografia especialitzada en Ordenació del Territori i Gestió del Medi Ambient, Carolina Martí. La segona (El Patrimoni Natural i Cultural com Atractiu Turístic) ha comptat amb les intervencions de Josep Borrell, director general del Jardí Botànic Marimurtra; Joan Llinàs, l’arqueòleg que s’ha encarregat de dirigir les excavacions del Jaciment Romà d’Els Padrets; Sònia Aulet, professora d’Història i del Màster en Turisme Cultural de la UdG a l’European Master in Tourism Management; i Quim Mateu, tècnic del Patronat del Castell de Montsoriu i el Vescom. A la tercera (La cuina i el producte) hi han participat Jordi Jacas, xef i propietari del Restaurant El Molí de l’Escala; Carles Benítez, tècnic responsable del Segell de Qualitat agroalimentària Girona Excel·lent; Toni Marin, propietari de l’Espai Gastronòmic La Balma de Blanes; i Anna Vicens, presidenta de l’Associació Catalana de Sommelierstat de Cabrer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia