Economia

Gandia posa en marxa cursos de formació per a aturats

Els cursos agrupen tres línies de treball destinades a la formació d'aturats del sector de la construcció, formació en noves tecnologies i promoció de la iniciativa emprenedora.

L'Ajuntament de Gandia ha posat en marxa diversos programes de formació, dirigits a persones aturades i destinats a estimular l'economia local i a millorar les possibilitats de trobar feina dels ciutadans.

Aquestos cursos, emmarcats i finançats amb els fons del Plan E, agrupen tres línies de treball destinades a la formació de persones aturades del sector de la construcció, formació en noves tecnologies i promoció de la iniciativa emprenedora. Cada curs té una mitjana de 15 alumnes i està finançat de manera quasi total pels fons del Fons Estatal d'Inversió local.

En concret, els cursos s'agrupen en tres línies de formació. La primera d'elles serà la de l'adaptació dels treballadors aturats del sector de la construcció, que compta amb set cursos, alguns d'ells ja desenvolupats. Una segona línia abordarà la formació en Noves tecnologies de la Informació. En darrer lloc, hi ha cursos de formació per a la promoció de la iniciativa emprenedora que comptaran amb tres edicions, totes denominades 'Una empresa per emprendre', i tractaran aspectes com els tràmits per crear una empresa, les pautes jurídiques o les nocions de gestió de les Pimes mitjançant un mètode innovador en el qual es crea una empresa virtual.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.