Economia

MyChefTool és l’única start-up gironina a la final del concurs del Fòrum Gastronòmic

MyChefTool és l’única start-up gironina que ha arribat a la fase final del Summit Startup que organitza el Forum Gastronòmic. L’empresa amb seu a Santa Coloma de Farners ha estat seleccionada entre més de 50 projectes per participar en l’última fase, en la qual les sis empreses candidates han estat convidades dimarts al Fòrum Gastronòmic de Girona, per fer un pitch davant del públic i un jurat professional. Al final de l’acte s’escollirà un guanyador, el qual serà dotat amb un premi econòmic de 2.000 euros, amb un jurat integrat per Business Angels de Girona i inversors de l’àmbit internacional.

Per segona vegada consecutiva el Fòrum dona espai a les startups d’innovació dins el sector gastronòmic en una activitat en forma de concurs. El concurs està coorganitzat per tres agents del sector gastronòmic i de la indústria de les startups i el Venture Capital.

Un dels organitzadors és el propi Fòrum, qui va desenvolupar la pionera iniciativa de l’esdeveniment, conjuntament amb la Consultora Innovaout, qui posseeix experiència dissenyant i desenvolupament programes d’emprenedors i inversions en empreses emergentsdes de fa anys,i finalment BAGI, la xarxa d’inversors Businness Angels, la més important de Girona, que compta amb més de 60 inversors interessats per startups.

A part de la gironina MyChefTool s’ha seleccionat altres cinc empreses: haddock (YC W22), Ordatic, RENTASTICS, Combo i MIOBIO Healthy Food.Tres de les candidates tenen origen a València i són finançades per Lanzadera, el sistema de promoció de startups del propietari de Mercadona, Juan Roig.

My Chef Tool està pensada per a professionals de la gastronomia i l’hostaleria. A travésdel seu ecosistema es digitalitza el canal Horeca amb un programari SaaS per als establiments basat en Big Data, Intel·ligència Artificial i Anàlisi. Mycheftool incorpora solucions financeres basades en els pagaments offline i en línia sense dependre de bancs. Això permet agilitzar els pagaments entre Client i Restaurant i Restaurant i Proveïdor a través d’un marketplace propi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

Els viatgers del metro de Barcelona s’enfilen un 4,8% al juny

Barcelona
economia

Els empresaris del Vallès Oriental adverteixen de la manca de professionals a mitjà termini

Granollers
ECONOMIA

El Barcelona Deep Tech Summit preveu doblar el nombre d’assistents

Barcelona

Destinaran 23.000 euros per ajudar a joves estudiants i esportistes

figueres
economia

Campanya per atraure turisme nòrdic fora de temporada

tossa de mar
economia

Inici de la collita de poma gala: peces més petites per les gelades de l’abril però més producció

Bell-lloc d’Urgell
economia

Creix el lloguer de piscines particulars per hores a Catalunya

Mataró
economia

Denuncien que han d’atendre 11 persones que treballaven a més de 40 graus

Cambrils
SERVEIS

Personal de neteja i administratius, els més buscats als Serveis Locals d’Ocupació de Barcelona

Barcelona