Economia

Indra crearà 60 llocs de treball a Lleida

Tecnologia

La multinacional de tecnologies de la informació Indra crearà 60 llocs de treball a Lleida i acabarà l'any amb més de 150 treballadors a la seva fàbrica. Si més no, això és el que ha anunciat el director general de la companyia, Josep Maria Vilà, en una visita a la Universitat de Lleida per a la presentació d'un ratolí virtual que funciona amb moviments del cap en el desenvolupament del qual ha participat la seva companyia, la universitat i Adecco.
En la seva intervenció, Vilà ha assegurat que la planta de Lleida és una de les que més bé funcionen de l'Estat i que d'aquesta n'han sortit desenvolupaments i aplicacions per a companyies com el Banc Sabadell i Telefónica.

"A Lleida estem treballant des de fa dos anys al Parc Científic i Alimentari de Gardeny. Ara mateix hem hagut d'ampliar per afrontar el creixement que tenim i ara estem en obres", ha explicat.

El director general ha assegurat també que aquest any que ha acabat ha estat especial per a Indra per la fusió d'Azertia i Soluciona, i en especial ho ha estat per a Catalunya, on actualment treballen 2.600 persones.

Amb més de 23.000 professionals i clients en més de 80 països, la facturació provisional d'Indra va arribar l'any passat a 2.165 milions, i el seu benefici net va ser de 148 milions.

Si es compleixen les seves previsions, la xifra de vendes creixerà entre el 8% i el 10%. El desenvolupament internacional continuarà sent un dels objectius estratègics i les vendes procedents del mercat exterior creixeran a un ritme més gran que les del mercat nacional.

Vilà va xifrar en un 7% de la facturació els recursos que Indra dedica a innovar. "Tot el que sigui innovació ens atreu, ens sedueix a tots els professionals que treballem a Indra", ha argumentat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Economia

El BBVA no pujarà l’oferta de l’opa al Sabadell perquè ja és “molt atractiva” pels accionistes

barcelona
economia

Nous ajuts per impulsar el comerç de Mataró

mataró

L’ampliació de l’Outlet Gran Jonquera s’obrirà el mes d’octubre

LA JONQUERA
Tribuna

Inquebrantables: la lluita per la permanència en un món fugisser

PROFESSOR ECONOMIA I EMPRESA UNIVERSITAT DE GIRONA, EMPRENEDOR I EXPERT EN GESTIÓ DE CRISI I DESENVOLUPAMENT DE NEGOCI

Finances amb consciència

Barcelona
Laia Arcones
Fundadora Instituto Más Mujeres nominada Top 100 Mujeres Líderes i designada LinkedIn Top Voice 2024

“A les dones se’ns penalitzen més les errades a la feina”

Barcelona

L’aposta solidària de Lleal Tulsà

Girona
Informació especial

Hubmaster, l’empresa que resol la logística interna de la indústria

ECONomia

El Maresme organitza una jornada per fomentar el turisme inclusiu i accessible

Premià de Mar