Economia

El candidat de Junts a Lloret aposta per fomentar-hi congressos i fires

Jordi Martínez proposa la creació d’un departament públicoprivat que es cuidi de portar-ne al municipi

L’alcaldable de Junts a Lloret de Mar, Jordi Martinez, proposa la creació d’un departament o comissió d’esdeveniments. La seva funció seria buscar, rebre i coordinar congressos, fires, festivals i altres esdeveniments i seria un ens publicoprivat, atès els organismes ja existents. L’objectiu és -argumenta Martínez- desestacionar l’arribada de visitants. ”Per les informacions que tenim -diu el candidat de Junts- aquesta setmana Santa l’ocupació turística està sent bona, però amb la nostra proposta volem cobrir les mancances que es produeixen per exemple entre setmana Santa i l’estiu o des de principis de setembre fins al Nadal”.

La iniciativa cobriria un dèficit, segons el parer de Martínez. Per a ell, ara mateix hi ha una manca considerable d’esdeveniments de primer nivell que facin d’atracció turística fora la temporada estival. Martínez proposa esdeveniments enfocats a un turisme de proximitat (procedent de Barcelona, el Maresme, la Selva, Girona, etc.), que beneficiaria l’ocupació dels caps de setmana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.