Economia

Banca per a rics i famosos

Novetat

Si és vostè el guanyador de l'última edició d'Operación Triunfo, o forma part del mercat d'hivern de la lliga de futbol, o és membre de l'elenc de la pel·lícula nominada a l'Oscar de parla no anglesa, vagi reservant hora al Banc Sabadell.
En una iniciativa sense precedents a Espanya, l'entitat presidida per Josep Oliu acaba de crear una nova unitat de negoci, anomenada Sports & Entertainment, dins de l'àrea de banca privada, per donar servei a esportistes d'elit i professionals mediàtics, gestionar les seves fortunes i aconsellar-los les millors inversions.

I ningú millor per encapçalar aquesta unitat que l'exjugador de bàsquet Ferran Martínez, que quan va donar per tancada la seva etapa de professional de l'esport es va formar prou bé en l'àmbit dels negocis com per pilotar ara aquesta iniciativa del banc vallesà. "Volem atendre un tipus de gent que no té ni el temps ni els coneixements necessaris per tenir cura de les seves finances", assegura Martínez.

Molt en joc
El mercat potencial és molt important, i el Sabadell està decidit a captar almenys un 15% dels 2.500 o 3.000 espanyols que entrarien en aquesta categoria i que, en conjunt, poden englobar un volum total d'entre 10.000 i 12.000 milions d'euros.

El perfil de client no és cap secret. En el cas dels esportistes, una vida professional curta caracteritzada per uns ingressos alts i un tipus de retribucions complexes que combinen la mateixa activitat esportiva amb la publicitat i altres facetes promocionals.

"Es tracta de gent jove, sovint molt mal aconsellada", comenta Martínez, que descriu el valor afegit del servei del Sabadell basant-se en l'exclusivitat, gestors especialitzats, un extra de discreció i productes específics que van des de la planificació financera personalitzada fins al rènting de vehicles de luxe o el lísing nàutic.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
ECONOMIA

Les exportacions creixen un 6,1% al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre però el balanç segueix negatiu

Tarragona

Les exportacions gironines s’alenteixen al maig

GIRONA
economia

Les exportacions creixen un 2,2% i superen els 9.200 milions al maig

barcelona
TURISME

Els creuers amb Barcelona com a base baten rècords i ja són un 83% dels que arriben

Barcelona
ECONOMIA

100 milions d’euros en set anys per millorar l’ocupació juvenil a Barcelona

Barcelona
ECONOMIA

Confirmats 25 focus més de llengua blava i s’arriba a un total de 71

Barcelona
societat

Inaugurat el centre d’interpretació de la fruita de Catalunya

Lleida
Economia

Apartur recorrerà a la UE contra l’eliminació de llicències de pisos turístics a Barcelona

Barcelona
Economia

Barcelona pujarà al màxim el recàrrec de la taxa turística, fins a 4 euros per nit

Barcelona