Economia

Renta Corporación compra una nova seu per 60 milions

L'immoble és un edifici d'oficines de 6 pisos i uns baixos amb locals comercials i soterranis de 8.329 metres quadrats

Renta Corporación ja té nova seu corporativa. La companyia ha adquirit un immoble a la Via Augusta de Barcelona per convertir-lo en l'edifici Renta Corporación i seu central del grup immobiliari català. La inversió en la compra i posterior reforma arriba als 60 milions d'euros. L'edifici s'ha comprat a Mapfre Automóviles.

L'immoble és un edifici d'oficines de 6 pisos i uns baixos amb locals comercials i soterranis. Té una superfície total de 8.329 metres quadrats sobre rasant, dels quals ocuparà 3.500 metres quadrats, això és, les tres últimes plantes. Els pisos restants els mantindrà en règim de lloguer.

L'operació es finançarà, segons ha informat el grup, mitjançant un crèdit hipotecari per un import de 54 milions d'euros a un termini de 10 anys, concedit per ING Real Estate Finance i l'Institut Català de Finances (ICF).

El conseller delegat de Renta Corporació, César Bardají, ha explicat que les noves instal·lacions “respondran no només a les necessitats que tenim avui dia, sinó també a les futures que es deriven de l'expansió de la companyia”. Fins ara, l'equip de Barcelona estava distribuït en diferents immobles d'oficines de lloguer al centre de la ciutat.

Renta Corporación preveu augmentar el seu benefici net un 30% tant durant l'any 2007 com en el 2008, fins a situar la xifra de guanys en els 80 milions d'euros a finals de l'any que ve. En el període 2002-2006, la immobiliària catalana gairebé ha multiplicat per cinc el seu benefici net, fins arribar als 47,5 milions d'euros el 2006.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.