Economia

Isidre Fainé, Col·legiat de Mèrit dels economistes

Distinció

El president de La Caixa, Isidre Fainé, va rebre ahir el títol de Col·legiat de Mèrit 2007 del Col·legi d'Economistes, en el marc de la clausura de la dotzena edició de la Jornada dels Economistes, que organitza anualment l'entitat.
La distinció a Fainé respon a la seva extensa trajectòria professional, a la seva aportació al progrés de l'economia i la societat catalanes i al seu esperit de superació inqüestionable en tots els reptes que ha afrontat.

Amb aquest reconeixement, Isidre Fainé comparteix honor amb altres personalitats del món econòmic català com Andreu Mas-Colell, Joaquim Muns, Ernest Lluch, Antoni Serra Ramoneda, Josep Oliu, Jacint Ros Hombravella i Josep Maria Bricall, entre d'altres.

Al mateix acte, el Col·legi d'Economistes va atorgar els ja tradicionals premis Joan Sardà Dexeus. En concret, el guardó al millor llibre d'economia va ser per a La innovació i R+D industrial a Catalunya, dels autors Joaquim Solà, Xavier Sáez i Montserrat Termes, i el premi a la millor trajectòria professional en la difusió de l'economia, per a Joan Pons, editor de Món Empresarial.

Pel que fa al guardó a l'Economista d'Empresa de l'Any, el jurat va decidir atorgar-lo a Francisco Castañer Basco, per la seva carrera professional de 43 anys dins la multinacional Nestlé. D'altra banda, el premi de reconeixement al despatx professional d'economistes de l'any va ser per als col·legiats Emili Gironella Masgrau i Joan Rojas Graell.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.