Economia

Solbes avança que l'economia va créixer al voltant del 3,5% durant el quart trimestre de l'any 2007

ESTAT ESPANYOL

El vicepresident econòmic, Pedro Solbes, ha avançat aquest dijous durant la seva compareixença al Congrés que l'economia va créixer "al voltant del 3,5%" en l'últim trimestre de l'any 2007. Això vol dir que l'economia espanyola se situa tres dècimes per sota del trimestre anterior. Sobre el creixement de la inflació, Solbes creu que "les tensions sobre els preus no seran duradores, és previsible que la inflació retorni als seus nivells habituals la primavera d'aquest any".

El vicepresident no confia en les mesures pal·liatives per corregir aquesta xifra de creixement de preus: "Res seria pitjor que adoptar mesures de xoc en resposta a aquest temporal repunt inflacionista", ja que generarien "nombroses distorsions econòmiques".

Solbes atribueix a una "conjuntura internacional menys favorable i a un progressiu ajust en el sector immobiliari" les darreres xifres registrades per l'economia espanyola.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.