Economia

Tots els habitatges de nova construcció hauran de tenir un mínim de 40 metres quadrats

Habitatge

Els habitatges de nova construcció no podran tenir menys de quaranta metres quadrats, deu metres més que en l'actualitat, segons els requisits del nou decret d'habitabilitat, que el departament de Medi Ambient i Habitatge ha tret a informació pública.

El decret fixa un estàndard de superfície mínim per persona, que correspon a uns deu metres quadrats per cada habitant que viu en un habitatge. De fet, especifica que tot habitatge ha de ser apte per a dues persones com a mínim, amb una superfície útil no inferior a 40 metres quadrats. També ha de tenir com a mínim "una sala d'estar-menjador, una cambra higiènica, un equip de cuina, un equip de rentat de roba i preveure una solució per a l'assecat natural de la roba".

També marca un mínim d'altura en els habitatges, que serà de 2.50 metres, excepte la cuina, lavabos i zones de pas, que podrà ser de fins a 2.20.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.