Economia

La CGT denuncia que Seat exerceix una 'persecució' contra el sindicat en no readmetre part dels treballadors de Martorell

ZONA METROPOLITANA

El sindicat CGT assegura que Seat exerceix una "persecució sindical" contra els seus treballadors afiliats i denuncia que un centenar dels que van ser acomiadats fa dos anys ja han esgotat l'atur i encara no han estat readmesos. Aquesta situació, asseguren, representa un "incompliment de la llei", ja que l'ERO presentat el 2005 obligava l'empresa a readmetre els treballadors passat aquest termini.

Exposen també que diversos dels treballadors acomiadats han guanyat judicis que declaren nul el seu acomiadament i, tot i així, l'empresa segueix sense readmetre'ls. A més, asseguren, Seat i el grup Volkswagen, al qual pertany la marca, han contractat més de 500 persones en els últims dos anys, però part dels acomiadats per l'ERO continuen al carrer.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.