Economia

British Airways porta personal de Londres i París al Prat per suplir als vaguistes

El president del comitè d'empresa, Oriol Boladé, assegura que la iniciativa de l'aerolínia és completament "il·legal"

La companyia British Airways ha portat personal de terra de Londres i París per suplir els seus treballadors de vaga a l'aeroport de Barcelona, segons denuncia el president del comitè d'empresa, Oriol Boladé que assegura que la mesura és "il·legal".

“Han incomplert la llei. Ara vindran els Mossos d'Esquadra, a prendre atestat i ser testimonis i a demanar documentació. British Airways ha portat treballadors, tant a Barcelona com a Madrid, de Londres i París per cobrir les baixes de personal per la vaga. Això és totalment il·legal i aquesta gent haurà de ser retirada dels taulells de British Airways” ha denunciat Boladé, aquest matí, en declaracions a Catalunya Ràdio.

De moment, la companyia no ha cancel·lat cap vol, encara que, davant la convocatòria de vaga, el ministeri de Foment va decretar uns serveis mínims del cinquanta per cent, segons va explicar ahir l'advocat dels convocants, Gonzalo Vidal.

Els aproximadament 90 treballadors de terra de la companyia britànica a Espanya han convocat una vaga des d'avui fins al pròxim 31 de juliol per protestar per la decisió de la companyia de traslladar-los a Iberia o rescindir el seu contracte sense concretar les condicions de les dues opcions.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.