Economia

Skype i l'operador 3 llancen un telèfon mòbil per parlar gratis per Internet des de qualsevol lloc

La companyia de comunicació a Internet Skype ha anunciat avui que ha arribat a un acord amb l'operador 3 per llançar un telèfon que permetrà fer trucades gratuïtes entre usuaris de Skype i enviar missatges gratis des de qualsevol telèfon mòbil fins a un client de Skype, sense importar-ne la ubicació.

El terminal, anomenat 3 Skyphone, és un telèfon de tercera generació desenvolupat de manera conjunta amb Qualcomm que portarà Skype integrat, així com càmera de 2 megapíxels, reproductor MP-3, TV mòbil i Internet.

A més de les trucades per Internet, l'usuari podrà fer trucades convencionals i accedir a tots els serveis que l'operador ofereix a través de la xarxa.

2 de novembre
El nou aparell, desenvolupat per l'empresa de software per telèfons mòbils Qualcomm, es posarà a la venta aquest any als països on opera 3: Regne Unit, Austràlia, Àustria, Dinamarca, Hong Kong, Itàlia, Irlanda i Suècia. Skype, propietat des de 2005 de l'empresa de subhastes per Internet eBay, compta amb més de 3 milions d'usuaris a l'Estat i amb 246 milions a tot el món.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.