Economia

LG Electronics i Microsoft arriben a un acord per compartir patents

En els últims 12 mesos, Microsoft ha tancat acords similars amb altres companyies com ara Novell, Samsung i Nortel

La companyia electrònica sud-coreana LG Electronics ha arribat a un acord amb la nord-americana Microsoft per compartir les patents que desenvolupen les dues companyies tant en els seus actuals productes com en els del futur.

Segons han revelat les dues multinacionals, gràcies a aquest acord, LGE podrà utilitzar les llicències de la companyia presidida per Bill Gates a tots els seus productes, inclosos els seus dispositius basats en Linux.

Per la seva banda, el gegant de Redmond tindrà accés a les patents de la sud-coreana que utilitza en diversos productes com la seva videoconsola Xbox. Així mateix, Microsoft podrà utilitzar les patents desenvolupades per LG que actualment siguin propietat de la nord-americana MicroConnect Group.

En els últims 12 mesos, Microsoft ha tancat acords similars amb altres companyies com ara Novell, Samsung, NEC, Fuji-Xerox, Seiko-Epson i Nortel.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.