Economia

El secretari general del metall i la construcció d'UGT creu que el problema de la indústria catalana són les infraestructures

ZONA METROPOLITANA

El secretari de la Federació de Metall, Construcció i Afins d'UGT a Catalunya (MCA-UGT), Manuel Gallardo, considera que el problema de la indústria catalana en l'actualitat són, més que els salaris o les jornades, les infraestructures, perquè si no s'acaben fent les que es necessiten, 'deixaran de ser competitives'. Segons Gallardo, 'no és possible' que el transport dels productes industrials es faci en un 80% per carretera i que a més estiguin col·lapsades.

També s'ha referit al port de Barcelona, que ha qualificat de 'car' i ha comparat aquesta situació amb Alemanya, on els productes de la indústria es mouen per vaixell o per tren, perquè el camió 'és molt car i no és competitiu'. Gallardo ha fet aquestes declaracions després d'un esmorzar per acomiadar-se de la premsa, ja que aquesta tarda de divendres, en el Congrés Extraordinari de la federació, abandonarà el seu càrrec al capdavant de la MCA-UGT després de vuit anys.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.