Economia

ECONOMIA

El Mercadona del carrer del Carme de Girona tanca al març

El supermercat Mercadona del carrer del Carme de Girona tancarà al març. La cadena valenciana, que té cinc botigues a la ciutat, deixarà el local del barri de Vista Alegre-Carme d’aquí a unes setmanes atesa la impossibilitat de reconvertir-lo en un exemple del model de botiga eficient que implementa a la demarcació des del 2017 –la primera, a Sant Feliu de Guíxols.

L’empresa justifica la decisió pel fet que no pot donar “un servei eficient” a l’edifici del número 179 del carrer del Carme. La companyia ha admès que han buscat un emplaçament alternatiu a prop per fer un tancament per obertura d’un altre local que tingués prou espais, com ara un magatzem, però no ha pogut ser.

Sense l’establiment del carrer del Carme, Mercadona mantindrà les quatre botigues restants a Girona: la del carrer de Barcelona, el carrer del Riu Güell, l’avinguda de Josep Tarradellas i l’avinguda de França. Fonts de l’empresa han destacat que els empleats del Carme seran recol·locats en altres botigues. En l’establiment del carrer de Barcelona, al sud de la ciutat, Mercadona va fer-hi l’agost del 2022 una reforma a fons i hi va introduir el nou model de botiga eficient. Hi va destinar 3,3 milions.

Signatures en contra

La notícia del tancament ha disgustat alguns dels seus clients. A través d’una plataforma de recollida de signatures –ja en tenen un centenar–, els impulsors reclamen que no es tanqui l’establiment atès que des de fa dues dècades tenen a l’abast de casa seva un lloc per comprar sense haver-se de desplaçar i, a més, hi ha una bona relació entre personal i usuaris. “Que no nos dejen sin nuestro Mercadona” és una de les reclamacions del text de la plataforma . Alguns dels veïns queixosos es plantegen fer un acte de protesta d’aquí a uns dies.

El Mercadona del carrer del Carme dona servei a Vista Alegre-Carme, Font de la Pólvora, Vila-roja, Mas Ramada, les Pedreres, Montilivi i part de l’Eixample. La botiga té pàrquing propi, amb entrada pel carrer del Taquígraf Martí –just al darrere de la botiga– i sortida pel mateix carrer del Carme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
economia

Segon avís de la CE a Espanya per “discriminar” els interins

barcelona
economia

El govern ha destinat 246 milions en ajuts a la indústria des de 2021

barcelona

Figueres acollirà per primer cop el Fòrum Gastronòmic Ciutat per al públic general el 5 i 6 d’octubre

FIGUERES

Es preveu que el 36 per cent de la producció catalana de poma es culli a Girona

GIRONA

La Cambra de Comerç de Barcelona avisa que el turisme “no pot tenir un creixement infinit”

Barcelona

L’empresa de reciclatge ACIN compra l’antiga tèxtil Nylstar per 8 milions

blanes
economia

Naturgy consolida resultats rècord amb uns beneficis de 1.043 milions d’euros el primer semestre

barcelona
economia

El Sabadell dispara el benefici un 40,3% fins assolir un rècord de 791 milions de beneficis

barcelona
economia

Els contractistes d’obres lamenten que la construcció continuï perdent pes a l’economia catalana

barcelona