Economia

ECONOMIA

Tarragona trasllada al govern de l’Estat la demanda d’un Parador Nacional

L’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, s’ha reunit aquest divendres a FITUR amb la presidenta de Paradores, Raquel Sánchez, per plantejar la demanda de la ciutat d’aconseguir un Parador Nacional.

La trobada arriba un dia després que el govern local aconseguís el compromís del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d’Espanya (GCPHE) per reclamar aquest equipament a la capital del Tarragonès,a Baeza i a San Cristóbal de la Laguna. La petició s’ha fet durant l’acte de renovació del conveni del GCPHE amb Paradores, tant per part del Grup com, de manera individual, en la reunió entre l’alcalde i la presidenta. Rubén Viñuales ha assegurat en finalizar la reunió amb Raquel Sánchez que “Tarragona ha fet les primeres passes per aconseguir un equipament que la ciutat vol i mereix”. “Hem traslladat a la presidenta de Paradores la reclamació de Tarragona i també hem plantejat diferents espais”, ha continuat. “El compromís del Grup de Ciutats Patrimoni i la bona predisposició de Paradores per atendre la reclamació de Tarragona és un fet i això ens fa sortir de Fitur amb una gran satisfacció per la feina feta”, ha conclòs. Per la seva banda, Raquel Sánchez ha manifestat: “és un orgull que cada cop més ciutats apostin per la nostra marca, perquè dona fe del seu prestigi, i per tant, recollim la demanda de Tarragona per estudiar-la i obrir la via per a un futur Parador a la ciutat”.

D’altra banda, l’alcalde ha fet una valoració “molt positiva” del pas de Tarragona per Fitur, “no només pels avenços aconseguits per al futur Parador, sinó també per les possibilitats que s’obren amb l’arribada dels creuers de MSC Cruceros els divendres d’abril a octubre, que facilita que els passatgers puguin passar un cap de setmana a Tarragona; per l’acord amb Ouigo, que amb la seva parada a Tarragona ens obre encara més als mercats estratègics propers de l’Aragó i Madrid; i per la renovació del conveni del Grup amb Turespaña, que fa visible Tarragona a les oficines de turisme de tot el món”.

En els tres dies d’estada a Fitur, la delegació tarragonina ha mantingut una trentena d’actes, presentacions, trobades i reunions per abordar aspectes estratègics de la promoció turística de la ciutat, com són el transport de passatgers, el turisme d’escapada o el de creuers i les aliances amb socis com el Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat, que, segons ha assegurat l’alcalde “proporcionen a la ciutat un paraigua de prestigi i unes possibilitats de promoció perquè Tarragona sigui reconeguda arreu”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

Segon avís de la CE a Espanya per “discriminar” els interins

barcelona
economia

El govern ha destinat 246 milions en ajuts a la indústria des de 2021

barcelona

Figueres acollirà per primer cop el Fòrum Gastronòmic Ciutat per al públic general el 5 i 6 d’octubre

FIGUERES

Es preveu que el 36 per cent de la producció catalana de poma es culli a Girona

GIRONA

La Cambra de Comerç de Barcelona avisa que el turisme “no pot tenir un creixement infinit”

Barcelona

L’empresa de reciclatge ACIN compra l’antiga tèxtil Nylstar per 8 milions

blanes
economia

Naturgy consolida resultats rècord amb uns beneficis de 1.043 milions d’euros el primer semestre

barcelona
economia

El Sabadell dispara el benefici un 40,3% fins assolir un rècord de 791 milions de beneficis

barcelona
economia

Els contractistes d’obres lamenten que la construcció continuï perdent pes a l’economia catalana

barcelona